Door berg en dal 16.09 – 25.09
6 december, 2016

Op pad met Gürgaletsch 26.09 – 04.10

september

Op pad met Gürgaletsch 26.09 – 04.10

Wandelingen voor ieder niveau. Tijdens deze reis bieden wij om de dag een tocht aan waarbij er altijd iemand van het hotel zal meelopen. Is dat leuk? Wij denken van wel. Je kan onbezorgd wandelen, onderweg krijg je meer te horen over de omgeving, en wij laten je de mooiste plekjes in Graubünden zien. Een kaart  meenemen is niet nodig en er is altijd een helpende hand in de buurt.

Strakblauwe luchten en prettige wandeltemperaturen maken een wandelvakantie in de herfst extra aantrekkelijk. Bij ons is het altijd gezellig maar de herfstreizen springen er bovenuit. Daar zorgen jullie voor. Bij zoveel mede wandelaars onstaan er al  snel groepjes met verschillende doelen.

Wij gaan daar graag op in door op de ene dag een tocht aan te bieden die je in meerdere uren naar de hoogste toppen brengt en op de andere dag een tocht waarbij je juist in een rustig tempo door de dalen wandeld. Gezamelijke belevenissen die een sfeer scheppen waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Korting €50,-
-gratis Alpenpicknick
-gratis het boek Alpennatuur in Tschiertschen
-incl. begeleiding tijdens de wandelingen
-v.a 7 nachten

-Nu reserveren-

Wil je graag deelnemen aan deze reis maar heb je net even geen tijd? Begin juli en begin september bieden wij vergelijkbare reizen aan.

5 tot 15 juli

We gaan in deze week wat hoger en verder dan in het voorjaar en de herfst. Reken op wandeltijden tussen de 3 en 6 uur. Alle tochten zijn voor iedereen met een redelijke conditie te doen. Lees meer

5 tot 15 september

De eerste weken van September vormen het scharnier tussen de zomer en de herfst in de Alpen. Loofbossen kleuren alle tinten rood, bruin, geel en goud. Lariksen doen met het gouden lees meer…

MENU

Deel deze pagina met een vriend of bekende