Door berg en dal 16.09 – 25.09
6 december, 2016

Op pad met Gürgaletsch 26.09 – 04.10

Op pad met Gürgaletsch 26.09 – 04.10

Strakblauwe luchten en prettige wandeltemperaturen maken een wandelvakantie in de herfst extra aantrekkelijk. Bij ons is het altijd gezellig maar de herfstreizen springen er bovenuit. Daar zorgen jullie voor. Bij zoveel mede wandelaars onstaan er al  snel groepjes met verschillende doelen.

Wij gaan daar graag op in door op de ene dag een tocht aan te bieden die je in meerdere uren naar de hoogste toppen brengt en op de andere dag een tocht waarbij je juist in een rustig tempo door de dalen wandeld. Gezamelijke belevenissen die een sfeer scheppen waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Wandelingen voor ieder niveau. Tijdens deze reis bieden wij om de dag een tocht aan waarbij er altijd iemand van het hotel zal meelopen. Is dat leuk? Wij denken van wel. Je kan onbezorgd wandelen, onderweg krijg je meer te horen over de omgeving, en wij laten je de mooiste plekjes in Graubünden zien.

Lastminute korting €150,-!! p.p
-gratis Alpenpicknick en tocht naar het natuurpark Beverin
-gratis het boek Alpennatuur in Tschiertschen
-incl. begeleiding tijdens de wandelingen
-v.a 7 nachten

-Nu reserveren-

-Lees hier ons blog over het natuurpark Beverin-

Wil je graag deelnemen aan deze reis maar heb je net even geen tijd? Ook in oktober zullen wij bijna alle tochten begeleiden. 

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende