Klimpark Pradaschier-fotoboek familievakantie
Outdoorweek 30.07 – 05.08
7 november, 2015
Nazomer in de Alpen 13.08 – 26.08
7 november, 2015

Outdoorweek 6.08 – 12.08

In de verte zie je Oostenrijk-fotoboek zomer

Outdoorweek 06.08 – 12.08

De vraag naar een outdoor week voor tieners van boven de 14 jaar werd de afgelopen jaren regelmatig gesteld. Wij gaan daar graag op in en hebben 4 van de 5 dagen een spannend outdoor programma voor jouw tiener bedacht. Het gezamelijke plezier staat voorop en uiteraard wordt er ook aan de veiligheid gedacht. Deelname vanaf 15 tot 19 jaar.

-De week begint met een digitale expeditie in Tschiertschen. Terwijl je hierbij echt niet zonder je smartphone kan is het beter om hem ‘s middags thuis te laten. In het spoor van de oude Romeinen banen we ons onder begeleiding van een instructeur een weg door de Viamala Canyon. Vliegen, duiken, springen, vallen en weer opstaan. Vooral niet bang zijn voor water! Natuurlijk zijn wij beter voorbereid dan de Romeinen. Helmen, reddingsvesten, beschermende kleding en touwen gaan mee.

– Na dit spektakel gaan we de volgende dag gewoon lekker door en na een korte autorit slaan we ons kamp op in de bergen. Daar nemen we de tijd om chips te eten en te ontspannen.  Daarna gaan we op zoek naar goud en kristallen. Wij gaan met goudzeef en schep de rivierbedding in. We laten je beste plekjes zien en ondersteunen je bij het vinden van een echt stukje goud.

-De volgende ochtend trekken we verder de bergen in en nemen de tijd voor tips over het gebruik van gps op smartphones. Het eindoel is de de oorsprong van de Rijn of een Top in de omgeving. Het avondeten maken we op een kampvuur.

-De volgende dag gaan we naar een van de pareltjes van Graübunden: De Caumasee. Bij de Caumasee gaan we zwemmen, nog meer chips eten als afsluiting racen we nog een paar rondes op de langste kartbaan van Europa.

€75,- lastminute korting op het arrangement!!

6 overnachtingen incl. volpension, incl. alle activiteiten. Prijs arrangement €650,-
max. 12 deelnemers van 15 t/m 19 jaar,

Nu reserveren

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende