Zomervakantie in de Alpen 15.07 – 27.08
7 november, 2015
In de verte zie je Oostenrijk-fotoboek zomer
Outdoorweek 6.08 – 12.08
7 november, 2015

Outdoorweek 30.07 – 05.08

Klimpark Pradaschier-fotoboek familievakantie

Outdoorweek 30.07 – 05.08

De eerste week van augustus bieden wij een gezellig en bovenal actief programma voor tieners tussen de 11 en 14 jaar aan; een week waarin de tieners 5 dagen, stoere activiteiten onder begeleding van Lyset Weidijk (gymdocent in opleiding en buitensportassistent) en Wijnand Mahler (hoofd buitensport instructeur en beweeg- en lifestyleadviseur in opleiding) gaan beleven.

-Rotsklimmen en abseilen op een natuurlijke rots in de omgeving van Chur. Een perfecte activiteit om grenzen te verleggen en elkaar te leren kennen. In de middag is het tijd voor een digitale expeditie door Tschiertschen. Neem dus je smartphone mee!

– Tijdens een tweedaagse wandeltocht door de bergen ga je leren kaartlezen, vuur maken, een hut bouwen en je leert je smartphone als GPS in te zetten. Durf jij een duik te nemen in de Urdensee? Zou jij een sprinkhaan eten als het echt niet anders kan? Overnachten doen we in een zelfgemaakt onderkomen op de Alp dus op de wandeling neem je je eigen slaapspullen mee.

– Kan je raften op de Rijn? Ja dat kan! Samen met een instructeur ga je in volle vaart door de “Rheinschlucht” naar beneden. Je vaart door de grootste Canyon van Graubünden en je zal zeker nat worden!

-Op de laatste dag maken we de langste Rodelbahn van Europa onveilig. Na deze overvloed aan adrenaline, bloed, zweet en tranen sluiten we de week af in het buitenzwembad van Chur. De BBQ gaat mee! Na aanmelding wordt een uitgebreide informatiebrief met paklijst toegestuurd.

6 overnachtingen incl. volpension, incl. alle activiteiten, max. 12 deelnemers van 11 t/m 14 jaar, prijs arrangement €550,-,p.p
-Nu reserveren-

Heb je kinderen die ouder zijn? Die mogen uiteraard ook deelnemen aan deze week!

In de aansluitende week van 6 tot 12 augustus bieden wij een programma aan dat speciaal voor tieners ouder dan 14 jaar is. Hier kan je er meer over lezen.  

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende