San Bernadino Pas-omgeving
Door berg en dal 28.05 – 06.06
6 november, 2015

Op pad met Gürgaletsch 18.05 – 27.05

Op pad met Gürgaletsch 18.05 – 27.05

Wandelingen voor ieder niveau. Tijdens deze reis bieden wij om de dag een tocht aan waarbij er altijd iemand van het hotel zal meelopen. Is dat leuk? Wij denken van wel. Je kan onbezorgd wandelen, onderweg krijg je meer te horen over de omgeving, en wij laten je de mooiste plekjes in Graubünden zien. Een kaart  meenemen is niet nodig en er is altijd een helpende hand in de buurt.

In het voorjaar laat de natuur zich van haar beste kant zien. In de dalen komen overal bijzondere bloemen te voorschijn en langzaam maar zeker bedekt de natuur in Tschiertschen het Alpenlandschap met een kleurige deken. Vanwege de rijke natuur en de grote variatie aan mogelijke wandelingen komen veel van onze gasten graag juist in deze tijd bij ons op vakantie. Je merkt dat je hier dichterbij de zon bent en daarvan kan je volop genieten op ons terras.

Nu reserveren

Komt deze reis te vroeg of zit het al vol? In september en oktober bieden wij soortgelijke reizen aan en profiteer je van aantrekkelijke vroegboekkortingen.

Op pad met Gürgaletsch 05.09 – 15.09
Heldere luchten, kleurrijke bossen, onbezorgd wandelen, lees meer…

Op pad met Gürgaletsch 26.09 – 04.10
Ideaal wandelweer, korte en lange tochten,onbezorgd wandelen, lees meer…

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende