herfst
Gouden herfstreis 05.10 – 13.10
7 november, 2015
Door berg en dal 16.09 – 25.09
6 december, 2016

Oktober reizen 14.10 – 29.10

herfst

Gouden herfstreizen 14.10 – 21.10 en 22.10 – 29.10

De kleuren intensiveren zich, de hemel viert nog steeds zijn blauwe hoogtij, de zon is nog steeds heerlijk warm, ook al staat hij lager. Maar er komt iets van verstilde afwachting in de atmosfeer. De zomer klinkt na in het geluid van de koebellen, de paddenstoelen spreken al een andere taal. Voor wie van stille overgangen houdt is dit dé tijd om op stap te gaan. En klaag maar niet ‘als nevel vroeg herfstig de morgen grijst’, want ook daar rijst zomaar nog weer een stralend warme dag uit.

Wie geluk heeft ziet hoe een winterse adem ineens ook de minder hoge toppen wit besneeuwd voor de dag doet komen, boven het geel en roestbruin en groen, en scherp afstekend tegen het intense blauw van de hemel. De wandelingen gaan dan wat minder hoog. Maar wat zijn ze fantastisch, want wanneer kun je in één wandeling drie Graubündense seizoenen -winter, herfst en zomer-  beleven?!

Nog steeds niet overtuigt? Op ons blog staan een aantal artikelen met het thema oktober. Hier vindt je het overzicht.

Lastminute aanbieding 14 tot 29 oktober

25%, korting op het verblijf!!
v.a 6 nachten

Reserveer een busreis voor slechts  €199,-

of

Boek via ons een  treinreis voor slechts €216,- voor een retour met vertrek vanuit elk gewenst station in nl tot aan de voordeur van het hotel ( kinderen tot 15 jaar reizen gratis).

–nu het verblijf reserveren–

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende