Tschiertschen wandelbordjes-fotoboek zomer
Op pad met Gürgaletsch 05.09 – 15.09
7 november, 2015
herfst
Oktober reizen 14.10 – 29.10
7 november, 2015

Gouden herfstreis 05.10 – 13.10

herfst

Gouden herfstreis 05.10 – 13.10

De gouden herfstreis, soms met een wit randje is een reis die al bijna vol zit voordat het zomerseizoen überhaupt begonnen is. Het zonlicht geeft de bergen een warme uitstraling en hoger in de bergen dragen de gouden larixen bij aan de naam die aan deze tijd van het jaar gegeven wordt: Gouden herfst.

Strakblauwe luchten en prettige wandeltemperaturen maken een wandelvakantie in oktober extra aantrekkelijk. Bij ons is het altijd gezellig maar de herfstreizen springen er bovenuit. Daar zorgen jullie voor. Bij zoveel mede wandelaars onstaan er al  snel groepjes met verschillende doelen.

Wij gaan daar graag op in door op de ene dag een tocht aan te bieden die je in meerdere uren naar de hoogste toppen brengt en op de andere dag een tocht waarbij je juist in een rustig tempo door de dalen wandeld. Gezamelijke belevenissen die een sfeer scheppen waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarbij moeten wij eerlijk toegeven dat ook de prijs een goede reden is om op tijd te boeken.

Aanbieding
-8 nachten incl. ontbijt, lunchpakket en 3-gangen diner
-op basis van eigen vervoer
-aanbieding geldig tot 30.07.2017
Prijs €550,-
Toeslag kamer met badkamer €75,-
Reserveer een busreis voor €199,-

-Nu reserveren-

Ga je er liever alleen op uit? Dat kan! Er wordt niet van je verwacht dat je meedoet met de door ons aangeboden activiteiten. Je bent geheel vrij te doen en laten wat waar en wanneer je wil. Alleen de maaltijden zijn gezamenlijk en wat je verder doet ligt geheel bij jou. Niets staat je in de weg je eigen plan te trekken.

MENU

Deel deze pagina met een vriend of bekende