San Bernadino Pas-omgeving
Door berg en dal 28.05 – 06.06
6 november, 2015
Alpenflora-fotoboek lente in de Alpen
Alpennatuur in juni 16.06 – 24.06
7 november, 2015

Bloemenwandelingen 07.06 – 15.06

Bloemenwandelingen 7.06 – 15.06

Een oude plattelands anekdote vertelt ons dat hoe hoger je de alpenweiden beklimt, hoe beter het gras is. Maar niet alleen het gras is beter. In het voorjaar, als de sneeuwgrens zich terugtrekt, ontwaken in korte tijd de alpenweiden met een overdaad aan bloemen. De omgeving rond Tschiertschen is een paradijs voor orchideeën en andere zeldzame Alpenflora. (op ons blog staan een aantal fotos van orchideeën die vorig jaar gezien zijn)

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal groeit en bloeit in deze periode? Wandel dan mee onder begeleiding van natuurgids Betty Kooistra. Met haar kennis over planten, fotografie, haar humor, en haar prachtige Friese accent zorgt zij voor een vrolijke sfeer in het hotel en tijdens de wandelingen.

Aanbieding 7 tot 15 juni

10% korting op het verblijf

-v.a 7 nachten
-Nu reserveren-

Komt de natuur je op deze manier iets te dichtbij en ben je bang dat je bij elke bloem moet blijven staan? Net als bij alle reizen geldt ook hier dat je niets moet. Er wordt niet van je verwacht dat je het tempo van de natuurgidsen aanhoudt. Wij zorgen er altijd voor dat je kunt kiezen tussen een breed aanbod aan wandelingen. Alleen de maaltijden zijn gezamenlijk en wat je verder doet ligt geheel bij jou. 

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende