Over Alpenweiden-fotoboek lente in de Alpen
Alpennatuur in juli 25.06 – 04.07
7 november, 2015
Klimpark Pradaschier-fotoboek familievakantie
Outdoorweek 30.07 – 05.08
7 november, 2015

Zomervakantie in de Alpen 05.07 – 27.08

Bloemenweide in juli-fotoboek zomer

Zomervakantie in de Alpen 05.07 – 27.08

In de zomermaanden zoeken wij het hogerop . Tochten waar je de hele dag 360 graden uitzicht hebt, een duik in een ijskoud bergmeertje en indrukwekkende uitzichten over een zee van bergtoppen beschrijven slechts een deel van de belevenissen die wij je aanbieden in de zomervakantie. Bij een deel van de wandelingen loopt er iemand van het team mee. Als je met ons op pad gaat kom je op plaatsen waar je anders misschien wel nooit zou komen.

Heb je kinderen die graag wandelen maar niet elke dag? Dat komt goed uit want tussen 15.07 en 29.07 nemen wij èèn dag per week de kinderen onder onze hoede. Op die dag kan jij lekker wandelen en wij zorgen voor een leuk programma voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Zwemmen, vuur maken, worstjes bakken en lol trappen staan op het programma! Deelname is gratis.

Tot €200,- korting op een 2-p kamer van 5 tot 15 juli!

Heb je al kennis gemaakt met de op pad met Gürgaletsch weken? Iedereen die wil, kan dan om de dag deelnemen aan een wandeling die door ons wordt begeleid. Is dat leuk? Wij denken van wel. Je kan onbezorgd wandelen, onderweg krijg je meer te horen over de omgeving, en wij laten je de mooiste plekjes in Graubünden zien. Een kaart meenemen is niet nodig en er is altijd een helpende hand in de buurt. We gaan in deze week wat hoger en verder dan in het voorjaar. Reken op wandeltijden tussen de 3 en 6 uur. Alle tochten zijn voor iedereen met een redelijke conditie te doen! De week duurt van 5 tot 15 juli en wij hebben en een mooie vroegboekkorting aan verbonden.

Op pad met Gürgaletsch van 5 tot 15 juli

-€100,- korting p.p, geldig bij een verblijf van 10 nachten (5 tot 15 juli)

-€50,- korting p.p, geldig bij een verblijf vanaf 7 nachten (tussen 8 en 16 juli)

Er rijdt een bus heen op 5 en terug op 15 juli

Nu reserveren

Komt deze reis te vroeg maar zou je wel graag willen boeken voor een vergelijkbare reis met wat minder lange tochten? Kijk dan eens naar de reizen in september en oktober.

5 tot 15 september

De eerste weken van September vormen het scharnier tussen de zomer en de herfst in de Alpen. Loofbossen kleuren alle tinten rood, bruin, geel en goud. Lariksen doen met het gouden lees meer…

26 september tot 4 oktober

Strakblauwe luchten en prettige wandeltemperaturen maken een wandelvakantie in de herfst extra aantrekkelijk. Bij ons is het altijd gezellig maar deze reizen springen er lees meer…

MENU

Deel deze pagina met een vriend of bekende