Bloemenwandelingen 07.06 – 15.06
7 november, 2015
Over Alpenweiden-fotoboek lente in de Alpen
Alpennatuur in juli 25.06 – 04.07
7 november, 2015

Alpennatuur in juni 16.06 – 24.06

Alpenflora-fotoboek lente in de Alpen

Alpennatuur in juni 16.06 – 24.06

Alpenmarmotten komen tevoorschijn en elke dag komen er meer Europese kanaries en zwarte roodstaarten terug in Tschiertschen. Het bloemenparadijs rond Tschiertschen staat in volle bloei. Tijdens deze week staan er niet alleen bloemenwandelingen op het programma . We gaan ook de bergen in, op zoek gaan naar kristallen en bijzondere stenen, stille getuigen van een gewelddadig geologische verleden. Voor wie wil worden er ’s avonds enkele korte presentaties gegeven en als het warm genoeg is gaat de nachtvlinderlamp aan.

Het thema Alpennatuur bieden wij aan in samenwerking met Kees Boele van Natuurpresentaties. Kees is bioloog, verteller en schrijver. Hij loopt mee met alle wandelingen en geeft ter plekke uitleg over de rijke natuur in en rondom Tschiertschen.

-Bekijk hier de pagina over de Alpennatuur week van 25.06 tot 04.07-

Komt de natuur je op deze manier iets te dichtbij en ben je bang dat je bij elke bloem moet blijven staan? Net als bij alle reizen geldt ook hier dat je niets moet. Er wordt niet van je verwacht dat je het tempo van de natuurgidsen aanhoudt. Wij zorgen er altijd voor dat je kunt kiezen tussen een breed aanbod aan wandelingen. Alleen de maaltijden zijn gezamenlijk en wat je verder doet ligt geheel bij jou. 

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende