Alpenflora-fotoboek lente in de Alpen
Alpennatuur in juni 16.06 – 24.06
7 november, 2015
Zomervakantie in de Alpen 15.07 – 27.08
7 november, 2015

Alpennatuur in juli 25.06 – 04.07

Over Alpenweiden-fotoboek lente in de Alpen

Alpennatuur in juli 25.06 – 04.07

Honderden, duizenden bloemen lijken de keiharde grond uit te knallen. Berghellingen kleuren zich van de ene op de andere dag kakelbont. Vlinders kruipen massaal uit de pop en beginnen aan hun ballet op de alpenweide. Begin juli is het topdrukte in de alpennatuur rond Tschiertschen. En als bekroning van een weekje wandelen is er de grootste orchidee van Europa: het zeldzame vrouwenschoentje. Enkele avonden zullen er korte presentaties gegeven worden en als het warm genoeg is gaat de nachtvlinderlamp aan.

Het thema Alpennatuur bieden wij aan in samenwerking met Kees Boele van Natuurpresentaties. Kees is bioloog, verteller en schrijver. Hij loopt mee met alle wandelingen en geeft ter plekke uitleg over de rijke natuur in en rondom Tschiertschen.

-Nu reserveren-

Komt de natuur je op deze manier iets te dichtbij en ben je bang dat je bij elke bloem moet blijven staan? Net als bij alle reizen geldt ook hier dat je niets moet. Er wordt niet van je verwacht dat je het tempo van de natuurgidsen aanhoudt. Wij zorgen er altijd voor dat je kunt kiezen tussen een breed aanbod aan wandelingen. Alleen de maaltijden zijn gezamenlijk en wat je verder doet ligt geheel bij jou. 

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende