Winterwandelen

Tschiertschen besteedt veel aandacht aan de winterwandelwegen en onze zomerse “wandelgasten” weten ons intussen ook in de winter te vinden. Daarnaast bieden wij regelmatig tochtjes naar andere winterwandelgebieden in de omgeving aan.

Je kan bijvoorbeeld in vier uur via het Joch naar Parpan wandelen en vanuit daar weer terug met de postbus naar Tschiertschen rijden. Vanuit het dorp zijn er meerdere goed aangegeven routes die je kan volgen. Je kan via het vossenpad naar Molinis lopen of je loopt via restaurant Furgglis naar Waldstaffel en gaat met de lift weer naar beneden. Ter plekke geven wij graag uitleg en advies over de verdere mogelijkheden in de omgeving.

Kaart winterwandelen Tsachiertschen


Winterwandel en ski arrangementen
In januari en maart bieden wij reizen aan waarbij we je met ons wandelbusje naar andere winterwandel en skigebieden in de omgeving brengen. De gebieden die wij uitgekozen hebben onderscheiden zich door de kleinschaligheid, een zonnige ligging en weidse uitzichten.

In de kleinere skigebieden kost een skipas niet meer dan € 35,- en voor wandelaars zijn er goed uitgezette routes.  Als je boekt voor een van de “Winterarrangementen” krijg je veel aantrekkelijke en leuke extra`s aangeboden. Lees hier meer over de speciale winterwandelreizen van 12 tot 21 januari en van 6 tot 15 maart.

Ook in de kerstweken van 24 december tot 8 januari bieden wij regelmatig georganiseerde winterwandelingen aan. Bekijk hier het winterprogramma.

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende