Wintersport in Tschiertschen

Wintersporten in Tschiertschen is altijd een succes. Vanaf het hotel loop je binnen 5 minuten naar de skilift. Wandel en skihotel Gürgaletsch is aanstaande winter doorlopend geopend van 24 december tot 19 maart. Wij verheugen ons op een witte kerst, zonnige winterwandelingen en natuurlijk mooie en uitdagende afdalingen door het aantrekkelijke skigebied van Tschiertschen.

Skigebied
De goed geprepareerde pistes en de vele freeride mogelijkheden maken Tschiertschen tot een geliefde wintersportplaats voor jong en oud. Met 28 pistenkilometers en 4 liften kan je hier ook als beginnende skiër/boarder goed uit de voeten. Er zijn 4 Restaurants direct aan de piste en wachttijden bij de lift kennen wij niet. Ijshockey spelen op de schaatsbaan, met de slee de berg af suizen en geprepareerde wandelroutes zorgen ook bij de niet skiërs voor een belevenisvolle vakantie in de bergen.De skiverhuur en skischool zijn 5 minuten lopen van het hotel.
Klik hier als je meer wilt weten over het winterwandelen en de reizen die wij a.s winter aanbieden.

 

Op de website van de Bergbahnen staat meer informatie over de tarieven, de skischool, aanbiedingen en het skigebied.

Op de website van de sportzaak in het dorp staan de prijzen van ski en snowboard verhuur.

Skigebied Tschiertschen
logo-bergbahnen-tschiertschen
Logo redskin en centraal sportshop tschiertschen

Sneeuwschoenwandelen
Met sneeuwschoenen wandel je door het besneeuwde landschap en ben je niet gebonden aan loipe of piste. Veel paden kun je gewoon lopen, maar soms, als het pad niet geprepareerd is, kan de sneeuw wel eens ongemakkelijk diep worden. Dan is het mooi om de sneeuwschoenen onder te binden en toch verder te kunnen. Het is avontuurlijker dan alleen de gebaande paden, je zoekt je eigen route, het is sportief inspannend en de uitzichten die je tegenkomt zijn een kadootje. De uitdrukking “wo Fuchs und Hase sich gutenacht wünschen” is vast tot stand gekomen tijdens een sneeuwschoenwandeling in het Schanfigg. Lees hier een verslag over een “sneeuwschoenwandelweek”.

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende