Wandelen

De unieke Alpennatuur en de pure stilte op de bergtoppen zijn slechts twee van de hoogtepunten waarvoor  onze gasten ieder jaar weer terugkomen naar Tschiertschen. Bergmeertjes, kleurrijke Alpenweiden, hoge toppen, de stad Chur, Arosa en nog veel meer bijzondere plekjes zijn te voet bereikbaar.

Van mei tot november is Tschiertschen het ideale startpunt voor wandelaars. Midden in het dorp vindt je een houten muur die bedekt is met de bekende gele wandelbordjes. Op elke bordje staat de richting en de tijd aangegeven die je nodig hebt om je doel te bereiken. Ondanks het bijzondere aanzicht van het dorp, de unieke natuur en de grote variatie aan wandelroutes is het ook in de vakantietijden heerlijk rustig.

Tschiertschen wandelbordjes-fotoboek zomer

Het wandelgebied is geschikt voor elk type wandelaar. Je kunt kiezen uit routes tussen de 2 en 7 uur. Korte rondwandelingen door het dorp en de directe omgeving zijn voor iedereen goed te doen. Ook voor de ervaren berggeiten zijn er een aantal uitdagende tochten die je vanuit het hotel kunt starten. Bij alle wandelingen krijg je een kaart en uitleg van ons. Als je graag nog meer van het dal en de regio wilt ontdekken, kun je gebruik maken van onze wandelbusjes.  Met onderstaande kaart kun je je alvast een beetje oriënteren en voorbereiden op je wandelvakantie.

Ik wil meer weten over het wandelaanbod

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende