Wandelen

Met Tschiertschen als uitgangspunt wandel je door mooie bossen, over kleurige alpenweides en kan je binnen enkele uren toppen van meer dan 2700m bereiken! Veel wandelingen starten bij de voordeur van het hotel op 1350m en er worden regelmatig begeleide wandelingen aangeboden.

Individueel
Wandelaars die graag individueel op pad gaan, hebben het goed in Tschiertschen. Korte rondwandelingen en de toppen in de directe omgeving van het dorp, laten het wandelhart sneller kloppen. Wandelingen van 1 tot 4 uur brengen je al naar unieke plekjes zoals de Urdensee, Molinis of de Ochsenalp. Binnen 2 tot 5 uur loop je naar toppen van boven de 2500m.

Over Alpenweiden-fotoboek lente in de Alpen

Georganiseerd
Als je graag met georganiseerde wandelingen meedoet, zit je bij ons precies goed.  Van mei tot november bieden wij regelmatig begeleide tochten aan. De zwaarte van de wandelingen wordt per week bepaald door de groep, de omstandigheden en het seizoen. Zo kan het voorkomen dat je in lente, zomer en herfst drie totaal verschillende wandelweken aangeboden krijgt.

Georganiseerd wandelen Zwitserland

Wandelprogramma
Met onze wandelbusjes kom je op plekken waar je anders waarschijnlijk nooit zou komen! Minimaal 3 keer per week bieden wij een tochtje aan waarbij je per dag kan kiezen of je mee wil. Je kan je dan inschrijven op een lijst en wij geven bij elke tocht nog extra uitleg en een kaart. Voor de tochten waarbij gebruik wordt gemaakt van onze wandelbusjes vragen wij een kleine vergoeding.

sportief
MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende