Over ons

In 2008 begonnen wij, Tobias, Anna en team in Hotel Alpina. In 2010 kwam Frank het team versterken en na 6 mooie, spannende, en leerzame jaren hebben wij begin 2014 een doorstart gemaakt in Hotel Gürgaletsch.

Door al die positieve reacties van gasten, de goede vooruitzichten en 8 (! ja ook wij worden ouder) jaar ervaring zou je kunnen denken dat de sleur erin is gekomen. Niets is minder waar. Elke maand, elk thema, elk seizoen en ieder jaar vraagt creativiteit en 100% inzet. Wij doen altijd ons uiterste best om ons te verbeteren zodat wij jullie een “nog” leukere vakantie kunnen bieden. De gezonde spanning die dit met zich meebrengt zorgt dat het hele team altijd met veel plezier en motivatie aan het werk is. Ideeën en wandelingen ontstaan tijdens en door het directe contact met onze gasten. In de tussenseizoenen nemen wij de tijd om deze uit te werken en nieuwe tochten voor te lopen. Echt werken kun je dat niet noemen. Daarvoor doen wij dit veel te graag.

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende