Hotel Gürgaletsch

Wat is er zo bijzonder aan dat “Wandel en skihotel Gürgaletsch” in Tschiertschen? Naast natuurlijk de ligging op 1300 meter en de prachtige, oude bouwstijl met modern comfort, is dat het Hollandse management.

De sfeer
In hotel Gürgaletsch kiezen wij voor een ontspannen en informele stijl. Het gezamenlijke eten ‘s ochtends en ‘s avonds (ook vegetarisch) wordt besloten met het samen afruimen en dekken van de tafels voor de volgende maaltijd. Je maakt zelf tijdens het ontbijt je eigen lunch voor onderweg. En je pakt maar net zoveel uit de gezamenlijke keuken aan dranken als je wilt, gewoon even zelf op een lijstje bijhouden. Dit zet een toon. Samen aan tafel krijg je vanzelf leuke gesprekken, al is het alleen al de vraag ‘Wat hebben jullie vandaag gezien? Afwassen doen wij, maar je mag altijd helpen.

Het huis
Het karakteristieke gebouw uit het jaar 1911, is in 2014 gerenoveerd, heeft 22 kamers en biedt plaats aan 50 gasten. De woon- en eetruimtes zijn gezellig en huiselijk ingericht, laten veel licht binnen en kijken uit op het dorp en het dal. In een deel van de kelder hebben wij een kinder/ jeugdruimte met Wifi, voetbaltafel, dart, TV en veel spelletjes ingericht.

De kamers
Er zijn 1, 2, 3 en 4-persoonskamers. Enkele kamers hebben een eigen badkamer en balkon met uitzicht op het oosten, het zuiden of het westen. De kamers zonder badkamer beschikken over een wastafel en op alle etages is het openbaar sanitair in 2014 compleet vernieuwd. Op alle etages heb je toegang tot een balkon met uitzicht op het noorden of het zuiden.

Uitzicht
Op ons zonneterras kan je vanuit je ligstoel genieten van een prachtig panorama van het dorp en de omringende bergen. De gemeenschappelijke balkonnetjes zijn ruim en kijken uit op het dorp en het gebergte boven Chur. Na een dag vol sport of andere activiteiten, kan je hier heerlijk ontspannen.

Jezelf zijn, ontspannen, actief en betaalbaar. Pure luxe voor iedereen die de drukte van het dagelijks leven even achter zich wil laten.

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende