Bergrestaurant Hühnerköpfe

Wat is er zo bijzonder aan dat “Bergrestaurant in Graubünden” ? Naast natuurlijk de ligging op 2000 Meter , is dat het Hollandse management.

De sfeer
In Bergrestaurant Hühnerköpfe kiezen wij voor een ontspannen en informele stijl. Je maakt zelf tijdens het ontbijt je eigen lunch voor onderweg. En je pakt maar net zoveel uit de gezamenlijke keuken aan dranken als je wilt, gewoon even zelf op een lijstje bijhouden. Dit zet een toon. Samen aan tafel krijg je vanzelf leuke gesprekken, al is het alleen al de vraag ‘Wat hebben jullie vandaag gezien? Afwassen doen wij, maar je mag altijd helpen.

Het huis
Het gebouw uit het jaar 1965 heeft èèn groot massenlager dat verdeelt is in 5 delen en biedt plaats aan 19 gasten. De woon- en eetruimte is gezellig en huiselijk ingericht, laat veel licht binnen en kijkt uit op de Alpstein en het hele dal.

Uitzicht
Op ons zonneterras kan je vanuit je ligstoel genieten van een prachtig panorama de omringende bergen.  Na een dag vol sport of andere activiteiten, kan je hier heerlijk ontspannen.

Jezelf zijn, ontspannen, actief en betaalbaar. Pure luxe voor iedereen die de drukte van het dagelijks leven even achter zich wil laten.

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende