De reis naar Zwitserland

Zwitserland. Voor velen klinkt het als heel ver weg, maar dat is het niet. Het maakt niet uit voor welk vervoersmiddel je kiest. Je bent niet langer dan een dag onderweg en pas de laatste 16 kilometer rij je echt in de bergen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de 900 km. te overbruggen.

Reizen met de bus
In de zomer en in de winter, bieden wij in samenwerking met Hotel Clarezia busreizen van Nederland naar Graubünden aan. In een moderne reisbus met toilet, een kleine bar en 2 chauffeurs vertrek je Arnhem. De bus rijdt door tot aan Chur. Daar halen wij je op. Klik hier voor meer informatie over de busreizen naar Zwitserland.

Reizen met de trein
Door onze samenwerking met de treinreiswinkel kan je een retour vanaf elk gewenst station in Nederland tot aan Tschiertschen boeken voor slechts €216,- p.p. De reis kan via ons geboekt worden en de treinreiswinkel stuurt je dan een bevestiging.  Kinderen tot 14 jaar reizen gratis mee met hun ouders.

Met het vliegtuig
Neem de goedkoopste vlucht naar Zürich-Kloten. Neem daar de bus naar Zürich Hauptbahnhof en boek daar een retour Chur-Zürich. In Chur kan je de postbus naar Tschiertschen nemen.

Met de auto
Plan je route via Routenet of stel je navigatie in met Tschiertschen als eindbestemming.

Busverbinding Chur- Tschiertschen
Direct boven het treinstation in Chur vertrekt de postbus naar Tschiertschen. In Tschiertschen stopt de bus op 2 minuten lopen van het hotel.

Als je door vertraging de laatste bus naar Tschiertschen mist dan kan je de bustaxi bellen.  Die rijdt ieder uur en vertrekt op dezelfde plek als de postbussen (boven het treinstation. Als je op een andere plek wil opstappen dan moet 30 minuten vantevoren even bellen. Kosten van een enkele reis zijn 8,50 en het nummer is 0041 812845557 (30 min voor aankomst even bellen).

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende