De omgeving

Met Tschiertschen als uitgangspunt beleef je Graubünden van dichtbij. Omringd door bossen, Alpenweiden en de bergtoppen van het Schanfigg ben je midden in de natuur en toch slechts 10 kilometer verwijderd van de Alpenstad Chur.

Het Schanfigg
Vanuit het hotel kijk je uit over het dal van de Plessur ten Oosten van Chur. Het Schanfigg is een liefelijk dal met unieke vegetatie, uitgestrekte Alpenweiden en een wandelgebied dat het hart sneller laat kloppen. Het landschap wordt sinds 100 jaar door bergboeren onderhouden en is een paradijs voor de actieve natuurliefhebber. De door de zon gebrande huizen, versierd met bloemrijke gravures geven de walser dorpjes een rustieke uitstraling.

Stadjes
Of je nou te voet, met de auto of met het openbaar vervoer onderweg bent, Chur, Arosa, Lenzerheide en Flims zijn binnen handbereik. Ieder stadje heeft zijn eigen hoogtepunten en de diverse musea en culturele activiteiten sluiten mooi aan op een dagje “niet wandelen”. Deze in Graubünden bekende namen proberen elkaar te overtreffen met een uitgebreid aanbod aan outdooractiviteiten. Glasheldere bergmeertjes, spannende trails en moderne gondels wachten op jou. Lees hier meer over Chur.

Graubünden
Het kanton Graubünden, het grootste kanton van Zwitserland, bevindt zich compleet in de Alpen en word al sinds meer dan 100 jaar bezocht door reizigers uit alle landen. Met de Rhätische baan en de bekende gele postbussen kom je op plaatsen die je kent van reclame en de verhalen van Zwitserland fans. Het woord toerisme wordt groot geschreven en ongerepte landschappen en wilde natuur worden bereikbaar door degelijke en moderne infrastructuur. Bekijk hier een selectie van activiteiten in de regio.

MENU

Het is momenteel helaas niet mogelijk uw vakantie bij ons te boeken. Wel zijn wij druk bezig met het vinden van een nieuwe locatie om u weer welkom te mogen heten. Benieuwd naar onze zoektocht? Kijk dan hier

X

Deel deze pagina met een vriend of bekende